Täydellä teholla yötä päivää

2018

Rakastan kirjoittamista. Jopa niin paljon, että minulla on tälläkin hetkellä 6 vihkoa työpöydällä ja kaikkiin olen kirjoittanut jotain… kotitöitä, töitä töitä, blogijuttuja, vuosisuunnitelmaa, budjettia, ym. Silti tällä hetkellä tuntuu ihan hirveän vaikealta alkaa taas kirjoittamaan blogiin. Rakastan tätä, mutta luomisen tuskat lisääntyvät päivä päivältä mitä kauemmin olen kirjoittamatta. Edellisestä postauksesta on aikaa about 70 päivää. Tässä välissä olen kirjoittanut 10 luonnosta, mutten ole julkaissut mitään.

Syksyllä iski uupumus. About samoihin aikoihin kun lopetin Noshin, alkoi aamuisin olla vaikeaa nousta ylös. Tein toki työni, mutta mitään muuta en sitten saanutkaan aikaiseksi päivän aikana. En jaksanut tehdä lasten kanssa mitään. Korkeintaan kommentoin sohvan pohjalta hienoja temppuja tai kuuntelin juttuja. Samoihin aikoihin kärsin myös jatkuvasta päänsärystä. Piti oppia lepäämään ja olemaan välittämättä ympärillä olevasta kaaoksesta. Tässä en ole vieläkään kovin hyvä, mutta harjoittelen.

Olen tottunut siihen, että päivä on hyvä kun saan aikaiseksi paljon. Olen vähän semmoinen ”kaikki tai ei mitään” tyyppi, joten aikaansaamattomuus tuntuu vielä pahemmalta kun se ettei jaksa. Tämän siitä saa kun menee täydellä teholla yötä päivää, eikä muista välillä hengähtää. Tietysti omalta osaltaan koko perheen väsymystä on lisännyt 3-vuotiaan vasten kasvoja iskenyt uhma. Juuri tämän saman tyypin, joka on vaatinut unileluksi sinitarraa, mutta myös ruuvimeisseliä ja ilmapalloa.

Viime vuosi oli ihana, opettavainen, rankka, inspiroiva, ikimuistoinen. Täynnä työtä, rakkautta, häähumua, iloa, ahdistusta, jännitystä, uuden opettelua, suuria muutoksia, väsymystä ja kaikkea muuta. Yhdellä sanalla sitä ei pysty edes kuvailemaan, mutta ikimuistoinen on varmasti kaikista kuvaavin.

ilotulite

Kaikista niistä iloisista hetkistä huolimatta olin onnellinen, kun vihdoin vuoden vaihtuessa sain jättää hyvästit rankalle vuodelle ja kilistäen toivottaa menestyksen vuoden tervetulleeksi. Nyt olen täynnä tarmoa ja odotan innolla tulevaa, sillä tästä vuodesta on tulossa aivan huikea. Suuret muutokset tulevat olemaan tänä vuonna osa meidän perheen elämää ja niihin ollaan saatu rauhassa valmistautua.

10 ehkä hieman turhaakin faktaa viime vuodesta:

  • kävin elokuvateatterissa 5 kertaa
  • kävin kesäteatterissa 2 kertaa
  • kirjoitin blogiin yhtä monta postausta kun vuonna 2017
  • blogin kävijämäärät tuplaantuivat
  • menimme naimisiin
  • esikoinen aloitti eskarin
  • pikkumies aloitti päiväkodin
  • minä menin töihin
  • lopetin edustajana Noshilla
  • koristelin kalenterini kaikki 52 viikkoaukeamaa

Alkaneesta vuodesta aion kirjoittaa ihan oman postauksensa.

Ihanaa vuotta 2019 juuri sinulle!
Jää ihmeessä seuraamaan meidän juttuja:
Facebookissa Äidin kasvatusopas
Instagramissa lotankasvatusopas

2 vastausta artikkeliin “Täydellä teholla yötä päivää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s