Sanotaan että syksy on uuden alku

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa se onkin. Meidän lapset nimittäin aloittivat päivähoidon melkein 3 kotivuoden jälkeen. Tätä hetkeä kartoin, tätä väistin, tätä niin pelkäsin… mutta selvisin. Olin ajatellut että minulla on velvollisuus hoitaa lapseni itse kun olen lapsia halunnut. Kuitenkin kun esikoinen aloitti elokuussa esikoulun, aloin haaveilla että mitä jos pikkuvelikin olisi ainakin joitain päiviä viikosta päivähoidossa. Asia jäi vielä taka-alalle kun opettelimme eskariarkeen. Isosiskoa eskariin viedessä pikkuveli usein oli itsekin eteisessä jo riisumassa ja menossa leikkimään muiden kanssa. Tämä vahvisti omaa ajatustani siitä että pikkumies voisi hyvinkin olla valmis hoitoon.

Lopullisen sysäyksen hoitopaikkojen hakemiselle sain kuitenkin, kun minulle tarjottiin ehkä yllättävältäkin taholta töitä. En voinut mitenkään kieltäytyä tarjouksesta, joten kiireellä hain lapsille hoitopaikkoja jotka täällä Heinolassa myönnettiin meille jo muutamassa päivässä. Olin varautunut kahden viikon viiveeseen. Siksi olinkin todella positiivisesti yllättynyt nopeasta palvelusta ja siitä, että pystyin aloittamaan työt lokakuun alusta. Pikkumiehen päivähoidon aloitus on sujunut täysin ilman ongelmia ja hän jää joka aamu iloisena hoitoon leikkimään. Tämä helpottaa omaa töihinlähtemistä.

Kokopäivätyö myös saneli sen, että minun oli ilmoitettava Noshille lopettamispäätöksestä. Päätös tuntuu toisinaan todella oikealta ja toisinaan aivan hirvittävän haikealta. Pian kaksi ja puoli vuotta olen edustanut merkkiä jonka takana olen seissyt ja jota olen ylpeydellä edustanut. En voi kuin kiittää Noshia mahdollisuudesta hoitaa lapsia kotona ja saada omaa aikaa, sekä tuloja siinä sivussa. Tämä on ollut aivan huikea matka elokuusta 2016 alkaen, kun pikkuveli oli vain 8 kuukautta vanha.

Edustajuutta minulla on jäljellä kuukauden verran eli marraskuun loppuun. Sen jälkeen jatkan inNOSHtuneisuutta kotisohvalta käsin ❤ Mikäli haluat vielä tilata kauttani, laita sähköpostia osoitteeseen: lotta.virtanen@nosh-kotimyynti.fi

Uudesta työstäni en vielä tässä vaiheessa kerro enempää, mutta palaan asiaan myöhemmin. Sen verran voin sanoa että arki tällä hetkellä on aivan hirvittävän hektistä eikä blogillekaan meinaa löytyä aikaa. Koitan päivittää instaa vähän useammin, joten jos meidän kuulumiset kiinnostaa, niin @lotankasvatusopas

♥ Hauskaa huomata että joku vielä eksyy tänne, yritän taas kerran aktivoitua ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s