Häästressiä

Minä. Ihminen joka stressaa ihan kaikesta aina, ilmoitti hääsuunnitteluiden alussa että minä en aio ottaa stressiä häistä. Koomisinta on, että minä olin ainoa joka uskoi tähän päätökseen. No, nyt stressaa. Meillä oli selkeät suunnitelmat ja selkeä budjetti, mutta nyt tuntuu olevan pelkkää stressiä. Koko ajan mietin mitä kaikkea puuttuu.

Joku synttäripostauksessa kysyikin miten kahden lapsen ”töissä” käyvä äiti ehtii järjestää häät. No ei kovin hyvin jos rehellisiä ollaan. Olen ihminen joka hamstraa itselleen tavaran sijasta tekemistä. Jos joku pyytää jonnekin tai tekemään jotain, harvoin vastaan kieltävästi. Yleensä järjestelen vähän aikataulua ja olen jo menossa. Toki on ihanaa mennä ja tehdä, mutta se on sitten aina pois jostain. Myöskin budjetti on lipsunut suuntaan ja toiseen kun samalla remontoimme kotia ja laitamme pihaa. Olisi ihanaa saada takapiha valmiiksi tänä kesänä, mutta se ei nyt taidakaan olla mahdollista.

Toisaalta taas tiedän säästäväni pitkän pennin siinä, että askartelemme kaikenlaista pientä rekvisiittaa itse. Olemme myös hankkineet kaikenlaista valmiiksi jo vuoden verran. Ja tällä hetkellä meiltä puuttuukin enää lähinnä pieniä viimeistelyjä ja viimehetken koristesuunnittelua. Hyvä niin, sillä häihin on parisen viikkoa aikaa.

Palatakseni vielä tuohon kysymykseen hääjärjestelyistä äitinä, minä en osaa kuvitellakaan millaista olisi ”vain” järjestää häitä. Ihan hauskaa on leikitellä ajatuksella että olisin kaksin H:n kanssa, kävisimme töissä ja loppu aika jäisi häiden järjestelylle. Ihan rentouttava ajatus, muttei se ole yhtään minua. Aina pitää olla sata rautaa tulessa että tunnen eläväni.

14days (1)Väliaikatiedot

H hetkeen on aikaa tällä hetkellä VAJAA kaksi viikkoa, sillä kahden viikon päästä todennäköisesti olemme bailaamassa maailmankaikkeuden parhaissa bileissä. Tällä hetkellä kaikki askartelut on vielä tekemättä, mutta about kaikki ostettavat hankittuna. Ensi viikolla luvassa on siis PAAALJON askartelua, häämeikki ja -kampaus, sekä toivottavasti paljon korvaamatonta kaasojen seuraa ♥

Vaikka välillä iskee pakokauhu koko kekkereiden suhteen, niin yritän kuitenkin muistaa ihanan ystäväni Suvin sanat ”tärkeintä koko päivässä on kuitenkin se että te menette naimsiin”. Niin totta ja kaikki muu onkin sitten vain ekstraa!

Onko ruudun sillä puolella paljon tänä kesänä vihittyjä/vihittäviä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s