Kesälista

Olen jo monena vuonna kirjoittanut alkukesästä summer bucket listin eli listan asioista, jotka haluan tehdä sinä kesänä. Tälläkin kertaa tein listan A siksi että rakastan tehdä listoja ja B siksi että voin olla tyytyväinen syksyllä jos edes osa asioista on tehty. Tavoitteena on luonnollisesti ruksata listalta joka kohta ennen kesäloman loppua.

summerbucketlist

 1. Sano tahdon – meillä on tosiaan häät heinäkuun puolessa välissä ja tarkoitus olisi sanoa tuo hyvin merkityksellinen sana ♥ Sitä ennen on tosin vielä hommaa vaikka muille jakaa!
 2. Pikkusiskon kanssa Hobittimaratooni – suunniteltiin jo talvella, että kesällä sitten katsotaan putkeen kaikki!
 3. Linnanmäelle – joka vuosi käydään jossain huvipuistossa ja tänä kesänä suunniteltiin sen olevan Lintsi. Siellä ei olla käyty vielä yhdessä.
 4. Varaa kutsuja syksylle – työt on tietysti mielessä myöskin kesällä, vaikka yritänkin parhaani mukaan lomailla heinäkuussa.
 5. Juhannus kotona – ihanaa päästä viettämään Juhannusta koko perheellä ystäväperheen kanssa ihan omassa kodissa ♥
 6. Grillaa vähintään kerran viikossa – kun grilli kerran kiireellä kesäksi hankittiin, niin kyllä sitä myös käytetään ja paljon!
 7. Askartele kortteja – pitkään on ollut listalla tämä korttiaskartelu, sillä tahtoisin käyttää mahdollisimman paljon tarvikkeista pois, että voisin joskus hankkia jotain uusia. Olisi myös kiva kun ei aina tarvitsisi ennen juhlia viimeisenä iltana väkertää kortteja vaan niitä olisi jo edes osittain valmiina tilanteeseen kuin tilanteeseen.
 8. Terassi ja takapiha – piha on vielä todellakin projekti ja aiomme tehdä sille jotain jo tänä kesänä. Itse haaveilen isosta katetusta terassista, jotta ulkona olisi kivempi viettää aikaa. Vanha terassi kun oli ihan laho.
 9. Eteinen ja olohuone – sisälläkin olisi tarkoitus saada jotain aikaan kesän aikana.
 10. Nauti kesästä, älä stressaa, ota vastaan mitä tulee – tämä on varmasti vaikein toteuttaaa, mutta kohdista se kaikista tärkein jo häidenkin onnistumisen kannalta.

 

Paljon on jo tapahtunut tälle kesälle. Esikoinen oppi ajamaan polkupyörällä ilman apupyöriä, vietimme myös hänen synttäreitään. Yksi hääpalaveri on jo pidetty kaasojen ja bestmanien kesken.

Joko sinä olet tehnyt listan kesälle? Mitä kaikkea se sisältää? Löytyykö samoja kohtia kun minun listassa? Onko siellä muita kesän morsiamia?

4 vastausta artikkeliin “Kesälista

 1. Mukavan kuuloinen lista! Listaaminen ja yli ruksaminen on kyllä niin huippu hommaa, että minäkin aion tehdä omani. 😊 Se on vaan jäänyt toistaiseksi kevätkiireiden alle, mutta vielähän hyvin ehtii.

  Mukavaa kesää ja ihanaa häähumua! ❤️ 🤗

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s