Hyvää syntymäpäivää

Tämä blogi on vauvoistani se jonka kanssa olen kokenut ehdottomasti eniten synnytystuskia. Olen aloittanut blogin, lopettanut sen. Aloittanut uudestaan ja taas lopettanut. Tällä kertaa päätin, että joko tämä toimii tai sitten ei. Olen nyt kirjoittanut enemmän tai vähemmän kokonaisen vuoden ajan ja se on ollut terapeuttista. Aion jatkaa niin kauan kun se vaan tuntuu hyvältä.

Siispä paljon onnea rakas Äidin kasvatusopas ♥ jonka alunperin perustin jo vuosia sitten. Kokonaisen vuoden kunniaksi haluan pitää arvonnan, koska sen lisäksi että tämä on ollut terapiaa minulle, olen huomannut että teitä ruudun sillä puolella on myös hyvä määrä ♥ Kiitos että luet blogiani!

P1010002.JPGHaluan arpoa aina jotain mistä tykkään itse ihan tosi paljon ja niin valitsin tälläkin kerralla. Tämä ei ole maksettu yhteistyö, vaan valitsin ja maksoin nämä tuotteet ihan itse. Paketti koostuu siis aikuisten värityskirjasta (matkakoko), Stabilon tussipaketista ja Fazerin suklaasta.

Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä alle kommentilla mistä aiheesta sinä haluaisit jatkossa lukea blogistani. Muistathan jättää myös toimivan sähköpostiosoitteen, niin saan sinuun yhteyttä arvonnan päätteeksi jos arpaonni suosii. Arvonta-aikaa on tasan viikko eli 19.4. kello 23.59 asti. Voittajan julkistan 20.4. täällä blogissa.

Mikäli tykkäät lukea juttujani, seuraathan kasvatusopasta myös facebookissa ja instagramissa. Arvontaa saa myös jakaa ystäville ♥

50 vastausta artikkeliin “Hyvää syntymäpäivää

 1. No ihan pakko osallistua koska en oo koskaan omistanut aikuisten värityskirjaa ja toi on niiiin miun lempisuklaata :P!

  Eli haluaisin lukea juttuja siitä miten kiireinen perheenäiti ehtii järjestämään häät ja mitä kaikkee oot tehnyt itse ja mitä delegoinut edelleen jne. Tämä luultavasti joskus tulevaisuudessa edessä (ennenkuin kihlat täyttää 10 vuotta :D), ja etukäteen jo ahdistaa miten kahden pienen lapsen kanssa ehtii häät järkätä. Ei pysty yhtään samaistumaan noihin lapsettomien hääblogeihin :,D!

  Kiitos blogista ja monia tulevia vuosia Äidin Kasvatusoppaalle!

  Tykkää

 2. Tykkään ihan hirveästi lukea lapsiperheen arjesta tavalla, jolla siitä kirjoitat. Olisi kiva, jos joskus saisi täältä lisää ideoita siihen, mitä kaikkea lapsen kanssa yhdessä voisi askarrella.

  Tykkää

 3. Sisustamisesta olen lukenut mielellään, myös teidän häiden järjestelyt kiinnostaa! On myös mukavaa lukea kasvatuksesta, sillä kaikilla perheillä on niin omat tapansa 🙂

  Tykkää

 4. Ihana kuulla, että blogin kirjoittaminen on ollut sinulle terapeuttista. Samalla jaat myös iloa lukijoillesi ^_^ Tykkään lukea erityisesti lapsiperheen arjestanne ja planner-jutuista.

  Tykkää

 5. Minua kiinnostaa erityisesti DIY-jutut sekä kalenterituunaukseen liittyvät postaukset 🙂 Ja tietenkin postaukset ihan siitä tavallisesta arjesta esimerkiksi my day-postausten muodossa 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s