Mikä ihana päivä

En ole koskaan ollut mitenkään erityisen ystävänpäiväihminen, mutta koska rakastan askartelua, osallistuin blogisisarien ystävänpäiväkorttivaihtoon. Olen jo pidemmän aikaa yrittänyt käyttää askartelutarvikkeitani pois, joita on ollut ihan valehtelematta huoneellinen. Mikään ei ole ikävämpää kuin se, että joka paikka tursuaa jotain mitä ei raaski heittää pois. Siksi päätin, että kaiken tuon ostamani ihanan koitan käyttää hyödyllisesti enkä osta uutta kuin tarpeeseen.

Sain aikaiseksi tällaisen kortin blogisisarelleni Taikasaappaat blogin Helille.
valentinesday_card_necklace_love
Koska näpertäminen on minun juttuni, laitoin mukaan myös puuhelmistä itsetehdyn kaulakorun, joita myös tällä kaudella vien emännänlahjoiksi.

Itse sain jo viime viikolla kortin Kuiskauksia blogin Niinalta ♥
valentinesday_card_love_kuiskauksiablogi.jpgEn ole tainnut ikinä täällä kertoa miten kovasti tykkään itsetehdyistä korteista! Tämä on aivan ihana ja menee aivan varmasti sinne säilytettävien laatikkoon. On parasta saada jotain mihin on nähty vaivaa ja se on tehty juuri minulle.

Koska teemaan sopii niin hyvin, hihkun täällä taas että meillä olisi tässä tasan 150 päivää kunnes sanomme tahdon ♥ Samalla jännittää ihan hirveästi lähestyvät häät ja samalla taas koitan olla stressaamatta, sillä hyvin ne menevät kuitenkin. Ihan pian päästään jo askartelemaan kutsukortteja ja aiommekin pyytää kaikkia tuomaan itsetehdyn kortin. Se jos mikä on hyvä muisto säilytettäväksi vieraskirjan väliin. Tiedän etteivät kaikki ole askartelijoita, joten korteista ei tule puuttumaan persoonaa.

P2050031.JPG
Häistä aion jauhaa vielä monessa postauksessa kevään ja kesän aikana (ja mitä luultavammin myös syksyllä), mutta jottei ihan hukata itse aihetta, pääset kurkkimaan instagramissa korttikuvia tunnisteella #blogisisaret #blogisisartenystävänpäivä2018.

Vaihtoon osallistuivat seuraavat blogit: Kuiskauksia Itse tehty Optimismia ja energiaa Kiljusten blogi l u m i s i i v e t Käsintehtyä ja kaunista Inspiration Pihlajan oksalla Saippuakuplia olohuoneessa Milli’s little home Taikasaappaat Turkooseja unelmia Mitäs meille? Kivempi blogi 

Rakkaudentäyteistä ystävänpäivää kaikille ♥
Tämä jos mikä on aivan loistava päivä muistuttaa itseään siitä, ketkä kaikki ansaitsevat tietää olevansa sinulle tärkeitä.

12 vastausta artikkeliin “Mikä ihana päivä

 1. Hyvää ystävänpäivää! Kauniin kortin olet tehnyt ja kauniin olet myös saanut! Ihanaa, kun teidän häät lähestyy. Mielenkiinnolla jään odottamaan postauksia aiheesta. Itse muistelin meidän häitä ja katselin valokuvia toissa päivänä, kun oli meidän 13. hääpäivä.

  Liked by 1 henkilö

  1. Voi kiitos, hyvää ystävänpäivää myös sinne teille ♥ Ja myöhäiset hääpäiväonnittelut (vaikka toisaalta päivä päivältä on vaan enemmän onniteltavaa). Saa nähdä millä ajalla ne postaukset kirjoitan, mutta aion kirjoittaa!

   Tykkää

 2. Todella kaunis kortti ja hauska idea käyttää siinä nappeja! Itse askartelin tänä vuonna kortin ensimmäistä kertaa vuosiin ja meinasi mennä sormi suuhun, onneksi kalenteri harrastuksesta ja bujoilusta oli kertynyt kivasti materiaalia, mitä käyttää hyväksi 🙂 Mielenkiinnolla jään seurailemaan kaikkia hää juttuja! Ihanaa ystävänpäivää ❤

  Tykkää

  1. Voi kiitos ♥ Keräilen nappeja vanhoista vaatteista ja kirppiksiltä ja käytän niitä kortteihin jonkun verran. Kalenteriharrastus on kyllä hyvä pohja myös korttiaskarteluun ja toisinpäin! Itse olin ensin korttiaskartelija, joten kalenterituunaus oli käytännössä tuttu homma 🙂

   Tykkää

 3. Kauniin kortin olet tehnyt ja myös saanut! Mie uskon että jokainen syy juhlia on syytä käyttää, olipa sitten ystävänpäivä tai joulu 😀 Eikö tarvitse olla iso juttu, vaan esim.päiväkahvit tai muu pieni juttu piristää kummasti arkea.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s