NOSH WOMEN SPRING18

P2070003.JPGSiis voinko sanoa taas että ”paras mallisto ikinä”. En ole aikoihin innostunut mistään näin paljon. Harvoin tulee mallistoa joka tuntuu niin omalta että voisin haluta jokaisen tuotteen itselleni. No nyt se tuli. NOSH WOMEN SPRING18 mallisto ylitti kaikki odotukseni niin moninkertaisesti, että näin viikko julkaisun jälkeen olen edelleen ihan että ”mitä tapahtui?”.

En tiedä oletteko muut ehtineet selaamaan nettiesitettä, joka löytyy täältä.

nosh_lumo_kiva_luna_kierre_hippuEn tiedä teistä, mutta minusta tämän malliston myötä pinkki on todellakin uusi musta. Tai ainakin sen paras kaveri! En ole koskaan ollut mitenkään kovin pinkki ihminen, mutta tämä uusi begonia väri on aivan mieletön.

Kuvissa olevista tuotteista KIILA ja HIPPU ovat aivan liian suurta kokoa, joten istuvuus ei nyt ole ihan huipussaan.

LUMO leggingsit värissä harmaanvihreä-begonia
KIVA taskutunika värissä musta-vanilja
LUNA collegejakku värissä begonia
HIPPU maxitunika värissä begonia
KIILA liehukejakku värissä tumma grafiitti

nosh_kierre_laine_lilja_siipiYksi suosikeistani on tämä navyn värinen KIERRE trikoohame, joka on niin monikäyttöinen, että se vaan on saatava. Tässä kuvasarjassa yhdistin yhdistin sen kolmeen eri yläosaan, mutta se sopii oikeastaan ihan kaikkeen. Kyseinen navyn sävy on siitä mielenkiintoinen, että se sopii yhdistettäväksi vaikka mustaan.

LAINE trikoopusero värissä koivu
KIERRE trikoohame värissä navy
LILJA collegepusero värissä denim-look siniharmaa
SIIPI t-paita värissä koivu-begonia

nosh_lumo_muunto_lilja_loviLUMO leggingsit olivat suosikkejani jo viime kevään mallistossa. Nyt tästä ihanasta kuosista saa leggingsien lisäksi myös yläosia! Näissäkin vain mielikuvitus on rajana yhdistelmien suhteen, sillä kauden värit sopivat mustan ja valkoisen lisäksi lukemattomiin muihin väreihin.

MUUNTO collegetunika värissä denim-look siniharmaa
LUMO leggingsit värissä harmaanvihreä-vaaleansininen
LILJA collegemekko värissä denim-look siniharmaa
LOVI t-paitatunika värissä aloe

Tässä ei ole varmasti edes puolet omista suosikeistani, mutta koska tässä on jo monta huikean ihanaa vaatetta, haluan kuulla mistä te tykkäätte. Kerro siis kommenttiboksissa mikä on sinun suosikkisi uutuuksista, katsotaan monellako on samoja!

Lisää sovituskuviani pääset näkemään facebookryhmästäni Nosh / Lotta Kilpinen ja instagramissa meidän perhe-elämää pääset seuraamaan @lotankasvatusopas ja Nosh-matkaani @nosh_lotta tileiltä.

4 vastausta artikkeliin “NOSH WOMEN SPRING18

  1. Juuri hain postista oman NOSH-pakettini, olin perjantaina kutsuilla.. Tilasin Muunto-tunikan, Joutsen-collegepuseron ja Välke-collegetunikan. Pinkki ei ole yhtään mun väri ja lähinnä pyörittelin päätäni noille superpinkeille vaatteille. Mutta tiedän, että joillekin ne sopivat tosi hyvin. Minulle ei. Laine trikoopusero on ihana, mutta pelkään että minulla se menisi huonon näköiseksi nopeasti, kun se on sävyltään niin vaalea.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s