DIY: Neuvolakortin kannet

Kommentoin taannoin Kangaskorjaamolla blogin postausta, jossa neuvolakortin kannet oli tehty karkkipapereista. Lopputulos oli kaunis ja kierrätysvinkki aivan mieletön! Johanna vastasi kommenttiini näin

”Ei muuta kuin pikatuunaus teidän lasten neuvolakorteille, lehtikuvia, kiiltokuvia, tarroja ja vaikka ihan karkkipapereita, tarvittaessa kontaktimuovi päälle.
Niin on teillä omanlaiset kannet”

 

Otin tämän luonnollisesti haasteena ja tuunasin neuvolakortin kannet ihan siltä seisomalta, keskellä yötä tietenkin. Lopputuloksena melko pienellä vaivalla ja nopeasti upeat kannet.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lähdin tuunaamaan siis neuvolasta saadut muoviset valmiskannet. Valitsin toisiinsa sopivat teipit ja ladoin ne tarrapaperille, sitten liimasin tarrapaperin kansien päälle, leikkasin ylimääräisen pois ja päällystin kannet kontaktimuovilla.

Millaiset kortit teidän neuvolakorteissa on?

Lupaan että pian saatte nähdä kuvia meidän remontin etenemisestä, sillä olen nyt käyttänyt viikon verran yöt näihin projekteihin!

6 vastausta artikkeliin “DIY: Neuvolakortin kannet

  1. Neuvolakortin kannet näyttävät aivan tilkkutyönä tehdyiltä. Tosi kauniisti värit sointuvat yhteen. Seuraavaksi ilmeisesti pitäisi keksiä miten vuorokauteen saadaan lisää tuntejä, että ehtii nukkumaankin 😀 Sellaista se välillä on, kun luovuuspuuska iskee, eikä malta lopettaa.

    Tykkää

  2. Onpa kauniit! Hyvin sopii nuo valitsemasi teipit yhteen. Meillä on enää yksi neuvolakortin käyttäjä ja hän sai nyt 4-vuotiaana uuden neuvolakortin, koska huolimaton äiti hävitti vanhan. Sinne meni kaikki tiedot. Ei tullut edes vauvakirjaan painoja ja pituuksia merkattua. 😦

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s