Oma koti ♥ makuuhuoneet

Instagramissa @lotankasvatusopas olenkin jo näyttänyt muutamia pieniä kurkkauskuvia meidän uudesta kodista. Moni kuitenkin varmasti odottaa lupaamiani vähän parempia ja informatiivisempia esittelykuvia. No niitähän ei kauheasti vieläkään tule, sillä vaikka toisinkin voisi luulla, meillä on vielä pienoinen kaaos päällä kolmen viikon asumisen jälkeen.

Koska olen todella odottanut että pääsen esittelemään uutta kotia teillekin, tulee tässä nyt makuuhuoneet. Aloitetaan meidän makkarista.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAPari viikkoa sitten kävimme Lahdessa, Launeen Prisman Iskussa ja heräteostoksena hankittiin sänky. Eikä mikä tahansa sänky, vaan jenkkisänky niin korkeana että melkein itsekin tarvitsen tikkaat! Rakastan sitä ♥ Ja itseäni kun teimme päätöksen hankkia tämän. Olimme nimittäin tuolloin vasta viikon nukkuneet sohvalla ja jotenkin ajattelimme että kyllä se menee. No ei mennyt. Selkä on ollut kipeä viimeiset kaksi viikkoa, joten olin ihan sairaan onnellinen kun 2-4 viikon toimitusaika oli vain 2 viikkoa.

Kun olin saanut sängyn kasattua, esikoinen kysyi:
”Äiti voidaanko me nyt sanoa että me asutaan hotellissa?”

Sängyn lisäksi huoneesta löytyy kaksi kiinteää vaatekaappia. Toinen kaappi on ikkunaseinän vastaisella seinällä ja se sisältää tuplakaapillisen rekkitilaa, kun taas oviseinällä olevassa kaapissa on hyllyjä kahden oven takana. Saamme ilman mitään lipastoa mahtumaan kaappeihin kaikki vaatteet, mikä on todella hyvä.

Kuvan oton jälkeen olen laittanut lakanat (jotka olivat vielä kuivausrummussa) ja maton. Lisää kuvia tulee sitä mukaa kunhan olemme saaneet kotia vähän laitettua. Makkari saa uudet seinäpinnat kun löydämme jonkun kivan tehostetapetin (saa ehdottaa) ja pimennysverhot vaihdamme valkoisiin tai harmaisiin (nämä ovat meidän olohuoneen jouluverhot).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIsosiskon huone on sinivihreä ja vaikka se alkuun aiheutti harmitusta, tyttö kysyi jo ensimmäisenä iltana voiko hän pitää sen tuollaisena ihan ilman remonttia. Olin siis sanonut että tehdään huoneesta kiva ja oman näköinen pikkuhiljaa. Lähestulkoon kaikki huoneen kalusteet ja tavarat ovat suoraan esikoisen vanhasta huoneesta ja ne sopivat seiniin yllättävän hyvin.

Tämäkin huone on kokenut jo pienen kasvojenkohotuksen muuton jälkeen, nimittäin tyttö sai huoneeseensa aiemmin vierashuoneessa olleen sohvasänkymme. Taisi ymmärtää että kavereita on helppo majoittaa yökylään levitettävään sohvaan. Meillehän tämä sopi, sillä olinkin jo vähän miettinyt minne sen sijoittaisimme. Matto muutti meidän huoneeseen ja tänne vielä mietimme sopivaa.

Tavarat huoneessa hakevat vielä paikkojaan, eikä kaikki huonekalut välttämättä jää tänne tai ainakaan tähän järjestykseen. Hieman aristelen itse tätä että kaikki huonekalut ovat seinien vieressä, mutta ehkä keksin siihen vielä jonkun ratkaisun. Myös tänne on tarkoitus laittaa joku kiva tapetti tai maali, kunhan sopiva idea löytyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPikkuveljen huone on kaikista pienin makuuhuoneemme. Päädyimme tähän, sillä pikkuveli on myös kaikista pienin perheenjäsenemme ja hänellä on toistaiseksi kaikista vähiten tavaraa ja pienin sänky. Tämä huone tulee kokemaan varmasti suurimman muodonmuutoksensa, sillä seinäpinnat kaipaavat kipeimmin uusimista ja ajattelimme hankkia uuden sängynkin.

Myös täällä on väliaikaiset jouluverhot, sillä pikkumies vaatii päiväunille täysin pimeän huoneen. Muumimatto tuli isosiskon huoneesta. Olen löytänyt pinterestistä kivoja poikien huoneita, mutten ole osannut päätyä mihinkään ratkaisuun. Jos päädymme tapettiin, se tulee varmasti olemaan jokin graafinen kuvio tai jopa joku lastenhuoneen kuviotapetti, kunhan se on tarpeeksi kiinnostava. Jos taas päädymme maalaamaan, joudumme tapetoimaan kuitenkin maalattavalla tapetilla kun seinäpinta on niin huonossa kunnossa. Tähän toki olen löytänyt ideoita, esimerkiksi sellaiset värilliset suuret kolmiot ”vuoriksi”.

NYT saa ehdottaa, joten kaikki vinkit ja ideat tänne päin!

Kodin esittely jatkuu pian uusilla huoneilla…

4 vastausta artikkeliin “Oma koti ♥ makuuhuoneet

  1. Ihana tuo isosiskon huone! Maalivinkkinä me maalattiin lasten huone valkoiseksi ja mintun värinen tehosteseinä. Sävy oli muistaakseni capri.. Tuli ihanan raikas ja meidän tapauksessa sopii tytölle ja pojalle. Neitikään ei onneksi kauaa murjottanut kun ei saanut frozen tapettia seinään 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s