Uusia alkuja

kevätkukkia blogiin.jpgKevät merkitsee minulle aina uutta alkua. Uutta mahdollisuutta olla ihan erilainen ja tehdä vuodesta upea. Tämän blogin onkin tarkoitus olla kaikella tapaa parempi kuin edellinen ja tästä vuodesta on tarkoitus tulla kaikista paras tähän astitista.

Olen päättänyt olla erilainen, parempi minä. Aion tulla toimeen kaikkien kanssa, yrittää parhaani ystävänä, sisaruksena, äitinä, tulevana vaimona ja bloggaajana. Aion myös panostaa siihen että teen itse ja teemme perheenä enemmän asioita jotka tekevät meidät onnelliseksi. Emme siis keskity siihen mikä on pielessä, vaan siihen mikä on hyvin. Emme murehdi tulevaa, vaan otamme vastaan sen mitä tulee.

kevätpuro blogiin.jpgTällä uudistetulla blogillani minulla oli ilo ja kunnia liittyä blogisiskoihin, upeiden bloggaajien vertaistukiryhmään. Olen todella innoissani mahdollisuudesta saada konkareilta vinkkejä ja kehittyä itse bloggaajana.

Aion kirjoittaa tässä uudessa freshissä blogissani hyvin samoista aiheista kuin ennenkin, bloggerissa kirjoittaessani. Lähinnä uudistus koskee siis blogin ulkoasua ja verkko-osoitetta. Tarkoituksena on myös hieman rajata lasten näkyvyyttä blogissa ja keskittyä enemmän minuun äitinä ja ihmisenä. Äitiys on kuitenkin yksi pääteemoista ja koen kirjoittavani edelleen perheblogia. Tulen varmasti siirtämään joitan postauksia vanhasta blogista tänne suoraan tai lähes suoraan, joten jos olet lukenut blogiani jo aiemmin, samaa sisältöä saattaa olla tulossa.

Jos kiinnostaa, jää ihmeessä seuraamaan!
Facebook: Äidin kasvatusopas
Instagram: @lottakilpinen

10 vastausta artikkeliin “Uusia alkuja

  1. Onnea uuteen alkuun elämässä ja blogissa! Tuollainen positiivinen asenne luo lisää positiivisuutta eli ruokkii itseään. Itsekin pitäisi keskittyä enemmän siihen mikä on hyvin eikä aina niihin epäkohtiin. Mukavaa pääsiäistä!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s